Tips til at genfinde gnisten i forholdet

0
1499
weekendophold

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I en travl og hektisk hverdag, hvor tiden flyver afsted med arbejde, hentning af børn og koordinering af fritidsaktiviteter, kender du måske til den dårlige samvittighed over manglende tid til din partner. Her er et par gode tips, der hjælper med at genfinde gnisten i dit forhold og udnytte tiden bedre.

 Lad familie og venner hjælpe

Vi ved alle sammen, at hele holdet af bedsteforældre og din skrukke veninde står i kø for at passe jeres guldklumper, og det skal I huske at udnytte. Når børnene er afsat, har I alletiders mulighed for at rette fokus på jeres forhold. Det er ikke så afgørende, hvad I vælger at lave, så længe I bruger tiden med hinanden, men hvis I vil forkæle hinanden i smukke omgivelser og slippe for alt det praktiske, er et weekendophold altid en god idé.

Det behøver ikke at koste en formue

Vi drømmer vel alle om den obligatoriske kærlighedstur til Paris, hvor I vil være at finde ved foden af Eiffeltårnet (kyssende, selvfølgelig). Virkeligheden er bare, at det ikke er nødvendigt at hoppe ombord på et fly for at pleje sit forhold. Det kan faktisk lade sig gøre med rumpetten i sofaen, en skål popcorn og en god film. Alternativet kan være en biograftur, hvor I har tid til at nyde hinandens selskab og nærvær til en god film.

Sluk for telefonerne

Generelt findes der mange tidsrøvere, men en af dem, vi rent faktisk kan gøre noget konkret ved, er vores telefoner. Du ved – de der små computere, vi har med os alle vegne, hvor der konstant tikker meddelelser, opkald og notifikationer fra sociale medier ind på. Sluk dem. Eller læg dem væk. I hvert fald når ungerne er puttet, og dig og din partner langt om længe har en times tid sammen, inden I selv går omkuld.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here