Tips til at komme gennem vinterens kolde måneder

0
2045
billige rejser

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vinterperioden er enten noget, man forbinder med hygge indendørs, tændte stearinlys og ild i brandeovnen, eller også forbinder man denne årstid med deprimerende mørke og kulde. Her er et par tips til hverdagen, der hjælper dig med at komme nemmere gennem vinterperioden.

Fyld vitamindepoterne op

Når kulden indtager Danmark, og dagene bliver kortere, resulterer det ofte i en stigning i sygedagene. Det er der en ganske naturlig forklaring på, hvilket har at gøre med de manglende vitaminer, som hjælper kroppen med at holde gang i immunforsvaret. Om sommeren sker det nærmest automatisk, fordi vi befinder os ude i solen og desuden spiser en masse lækker frugt, som indeholder vigtige vitaminer. I vinterhalvåret skal du derfor selv sørge for at fylde vitamindepoterne op, så kroppen har noget at stå imod med. Det kan du for eksempel gøre ved at tage kosttilskud eller spise bestemt frugt og grønt, der indeholder det, din krop skal bruge for at holde sig sygdomsfri.

Book en rejse sydpå

Mange af os planlægger ferie i god tid, fordi det betyder, at vi har noget at se frem til. Der er nok heller ikke mange af os, der vil protestere imod det faktum, at vi bliver glade og afstressede af at holde fri fra arbejdet og tage ud og rejse. Rådet lyder derfor på, at I med fordel kan gemme en uges ferie fra sommerperioden og i stedet rykke den til vinterperioden. Det vil hjælpe jer med at komme bedre gennem vinteren, fordi I ved, at I har en skøn rejse at se frem til. Og er der i virkeligheden noget bedre end at være ude og rejse, mens det regner, sner og temperaturen er omkring frysepunktet derhjemme? Svaret er nej. Du kan finde inspiration til billige rejser her.

Lysterapi

Der er mange, der savner de lyse dage, når vinteren for alvor slår til, og for nogle mennesker kan det være direkte deprimerende. Det findes der naturligvis en løsning på. Du kan med fordel investere i en sollampe, som er designet til at efterligne lyset fra solen. Du skal blot placere ansigtet foran lampen, mens den er tændt, og så hjælper den dig med at opnå sollys, som du ellers ikke ville få.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here