Tips til at passe på sine hænder og negle, hvis man arbejder i et køkken

0
890

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Arbejder du i et køkken? Så kender du nok til alle de små problemer, som man kan støde på i forbindelse med sine hænder. Arbejde i køkken fører ofte til mindre skader, såsom snit og brændemærker, men der kan også være tale om endnu mindre skavanker, såsom tør hud og slidte negle.

For at minimere længerevarende problemer med hænder og negle er det derfor vigtigt, at du passer på dem. Uden dem ville det trods alt blive svært at arbejde! Små problemer, såsom tør hud, kan nemlig føre til større problemer, såsom sår og svie, og disse store problemer kan gøre det svært eller umuligt at arbejde med køkkenudstyr. Derfor er det vigtigt, at du tænker mere forebyggende end fiksende, når det kommer til pleje af negle og hænder.

Her får du et par tips til at passe på dine negle og hænder, mens du arbejder med køkkenudstyr.

Godt køkkenudstyr forebygger slid på hænder og negle

Der findes flere forskellige typer køkkenudstyr, som ganske enkelt ikke er godt at arbejde med. Dette kan være, fordi det er slidt, for gammelt eller slet og ret ikke var designet eller fabrikeret ordentligt i første omgang. Derfor er et godt første skridt på vejen mod bedre pleje af hænder og negle at købe bedre køkkenudstyr.

Hos PMshop kan du finde masser af forskelligt køkkenudstyr, så du kan få erstattet gammelt, slidt eller ødelagt køkkenudstyr eller løbende skifte udstyret ud, når det er ved at være tid. Står du for indkøb til køkkenet, er det vigtigt, at du hører, hvad køkkenpersonalet mangler og måske har problemer med. På denne måde sikrer du dig både højere kvalitet, bedre morale på arbejdspladsen, og dine kollegers eller ansattes sikkerhed.

En god type køkkenudstyr, der passer på hænder og negle, er eksempelvis ordentlige handsker. Grillhandsker er særligt populære i køkkenet, så et godt tip er at finde grillhandsker, som passer ordentligt, og som ikke hæmmer bevægeligheden for kokken.

Tips til pleje af hænder og negle

Når man arbejder med sine hænder, vil der altid være konsekvenser. Dette resulterer typisk i stive led, hård hud og ødelagte negle og slidte negle. Heldigvis findes der masser af forskellig neglepleje, som kan gøre det lidt nemmere at arbejde med køkkenudstyr hele dagen. Det er altså vigtigt at tage hensyn til sine hænder i løbet af arbejdstiden, men det er mindst lige så vigtigt at pleje dem, når man er kommet hjem.

Der er optil flere produkter, som kan hjælpe med pleje af negle, såsom olier og cremer specifikt til neglebånd. Herome er et mærke, som nicehands.dk forhandler, der specialiserer sig i neglepleje. Nicehands har flere mærker til at pleje negle og hænder, som du kan finde på deres hjemmeside.

Døjer du med tør hud, forandringer i pigment, flossede negle eller neglebånd eller bløde negle, er der heldigvis hjælp at finde. Men det er vigtigt, at du plejer dine hænder og negle løbende, da små gener kan føre til større problemer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here