Tips til at spare penge på elregningen

0
1112
præisoleret rør

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste af os kan lide at spare penge, og til gengæld bryder vi os ikke om at betale for meget for noget. Her er et par tips til hvordan du nemt kan spare penge i hverdagen.

Køb energirigtige produkter

Du har sikkert hørt det før: Der er mange penge at spare, hvis du køber energirigtige produkter. Men måske tænker du, at det ikke hænger sammen med det faktum, at produkterne ofte er dyrere end de mindre energivenlige. Men den er god nok. Når du køber energirigtige produkter, altså produkter såsom vaskemaskine, tørretumbler og andre hårde hvidevarer, skal du tænke totaløkonomi på længere sigt. Produkterne er typisk dyrere at investere i, men til gengæld vil du spare mange penge på sigt. Udover at du sparer penge, hjælper du ligeledes med til at skåne miljøet.

Prioriter isoleringsgraden

Når det kommer til at spare penge på elregningen, handler det ligeledes om ikke at tabe den energi, du allerede betaler for. Det betyder, at det er vigtigt, at dit hus eller lejlighed er godt isoleret, så det holder bedre på varmen. Det betyder samtidig, at du skal overveje hvilke rør, din fjernvarme løber gennem. Hvis du oplever et stort energitab på grund af gamle rør, kan du med fordel udskifte til præisoleret rør, som mindsker energitabet, fordi det har en høj isoleringsgrad.

Brug radiatorerne fornuftigt

Nu hvor vi er gået ind i den kolde årstid, skruer vi som hovedregel op for radiatorerne. Vi skal naturligvis betale for den mængde varme, vi bruger, men det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at varme huset op. En måde at spare penge på i forhold til brug af radiatorerne er ved at lade dem stå på middelvarme hele døgnet. Hvis du skiftevis tænder og slukker, fordi det bliver for varmt og derefter for koldt, bruges der meget energi på at opvarme.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here