Tips til at spare penge på mobilregningen

0
953
Tip til mobilregningen

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

 

Kampen om mobilkunderne er voldsom i danmark, det ene teleselskab opstår efter det andet, og de står i kø for at tilbyde deres tjenester til de laveste priser. Det kommer i sidste ende forbrugere til til gavn, hvilket stor konkurrence på et marked stort set altid vil gøre. Men selvom mobiltelefoni er blevet meget billigt, er der stadig god mulighed for at spare mange penge, hvis du kigger dig lidt om.

Her har vi samlet et par gode råd, der kan være en god ide at følge, hvis du gerne vil spare penge på din regning. Læs med her.

Lad vær med at betale for mere end du bruger

Der er stort set ikke nogen der afregner deres abonnement i forbrug. I stedet køber de pakker, hvor der er x antal minutter, sms’er og GB data inkluderet. Det er dog de færreste der rent faktisk bruger det de betaler for. Det kan derfor ofte betale sig, at kigge sig forbrug lidt efter i sømmene og vælge udfra den data man har.

Sammenlign altid abonnementerne

Du kan sammenligne abonnementer ved at sidde og kigge på de forskellige teleselskabers hjemmeside, men hvis du bruger en tjeneste som Teleprisguide.dk får du et bedre overblik, da de sammenligner en masse abonnementstyper for dig og dermed giver et bedre overblik.

Undgå pbs gebyret

Det er forskelligt hvad det koster at modtage en regning og ikke mindst at betale den. Vælg dem med det laveste gebyr, da dette også kan være med til at øge den besparelse du finder frem til. Ofte tilbyder selskaberne en pbs løsning, som koster omkring 10 kr pr måned. Ligeledes tilbyder de også automatisk kortbetaling, som ofte er omkostningsfrit.

Flere abonnementer i ét

Mange teleselskaber giver samle rabatter, hvis du eksempelvis samler bredbånd eller mobilt bredbånd sammen med dit mobilabonnement. Hvis du alligevel skal have begge dele, kan det ofte betale sig at samle det hele samme sted.

Vælg et lavprisselskab

Hvis et teleselskab har butikker og sælger deres tjenester i fysiske butikker, er der ofte store udgifter forbundet med dette, hvilket betyder større priser for forbrugeren. Lavprisselskaberne, hvilket ofte kun er internetbaseret er uden tvivl de billigste selskaber Et eksempelvis på dette er Oister, som klart er en af landets billigste.

DEL
Næste artikelTips til din hverdag – IOT

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here