Tips til din hverdag – IOT

0
1882
tingenes internet

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

IOT også kaldet “Internet of things” og på dansk oversat til Tingenes internet, er et begreb som vi i fremtiden kommer til at se mere og mere til. Her findes der mange ting som som kan gavne den enkelte danske i hverdagen. Vi har samlet en masse tip til hvordan du kan udnytte IOT og boligen, i denne artikel, læs med og få et par gode tips til hverdagen her.

Mange danske hjem bliver i dag styret via telefonen, og det bliver kun flere og fler i fremtiden. Både alarmsystem, lyset i hjemmet, alle de hårde hvidevare og sågar varmen i huset. Flere forskellige alarmsystemer som kan betjenes via smartphonen, med deres egen udviklede app. Med et alarmsystem fra Verisur har du mulighed for at tjekke som systemet er koblet til eller fra, samt et live billede af hjemmet via kameraet. Systemet er koblet op til hjemmets trådløse netværk, og på den måde har du direkte kontakt med din bolig. Alarmsystemet fra Sikkerthjem, har du ligeledes mulighed for at koble systemet til og fra via deres egen app, S5 touch. Dog fungere fra og tilkoblingen via sms. I den store pakke fra Sikkerthjem, medfølger et kamera, som sender live billede af hjemme, på samme måde som Verisure. De store forskelle mellem disse to systemer er prisen og at det ikke er et vagtværn tilknyttet ved Sikkerthjem. Her ringer systemet op til 5 pre-installeret telefonnumre, hvis systemet går i gang, eller hvis der er fejl på systemet.

Det skal telefonen kunne

For at kunne benytte de forskellige apps kræver det først for fremmest en iPhone, da programmerne kun er udviklet til iOS på nuværende tidspunkt. Derudover kræver det et godt og stabilt 3g net, som er aktivt flere steder i landet. Det sætte også nogle krav til mobiltelefonens antenne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here