Tips til en flot have

0
1055
Anlægsgartner

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Din have er dit visitkort, og det er vigtigt, at den ser godt ud. Ofte er haven en alt for stor kilde til dårlig samvittighed og stress, selvom den egentlig skulle være din oase. Derfor giver vi dig her et par tips til, hvordan du får en flot og lækker have, du kan nyde hver dag.

Selvom vinteren efterhånden er over os, er det nemlig ikke for tidligt at tænke på haven. Det tager tid at finde de helt rigtige løsninger, og du har god tid til at gå og summe over dine idéer, så du er helt klar til at tage fat, når sommeren kommer.

Tænk i vedligehold

Selvom det kan være fristende at lave komplicerede bede og områder med små fliser, skal du altid huske at tænke i vedligehold, før du anlægger din have. Tænk over, hvor der kan komme ukrudt op, og hvilke materialer der skal behandles hvordan.

Derefter skal du overveje, hvordan du kan lave løsninger, der kræver den rette mængde vedligehold. I denne proces skal du være meget ærlig over for dig selv, så du ikke giver dig selv for meget arbejde. Hvis du elsker at gå at nusse i haven, kan du sagtens lave en krævende have, men hvis du egentlig helst vil være helt fri for havearbejde, skal du tænke det ind i hver eneste løsning.

Heldigvis kan man sagtens lave smukke, farverige og varierede haver, som ikke kræver en masse vedligehold. Der findes massevis af smarte løsninger derude, og det gør en stor forskel, hvis du vælger de rigtige materialer.

Brug en anlægsgartner

Når du skal til at planlægge din have, kan det være en fordel at alliere sig med en professionel. Anlægsgartnere er specialister i bl.a. haver, og de kan guide dig til de bedste løsninger til dine behov.

Anlægsgartneren kan naturligvis også hjælpe med at anlægge haven, hvis du ikke vil stå for det hele selv.

Du kan nemt finde din lokale anlægsgartner på nettet ved fx at søge på ”Anlægsgartner Roskilde”, eller hvor du nu bor. En lokal anlægsgartner kan ofte gå i gang med opgaven med kortere varsel, så du hurtigere står med en helt færdig have.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here