Tips til indretning af studieboligen

0
485

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Du er netop flyttet i en studiebolig, og pladsen er træng. Måske mere end du er vant til derhjemme, eller måske det blot er trængt, når du skal have plads til de nye møbler? Under alle omstændigheder får du derfor her et par gode råd til hvordan du kan indrette din bolig både hyggelig og praktisk.

Rumdeler

Mange studieboliger ses som 1- eller 2-værelses. Førstnævnte kan være svær at forene sig med, for så har man pludselig køkken, soveværelse og stue i et rum. Det kan afhjælpes en smule med en rumdeler. Du kan købe en rumdeler her og få muligheden for at skabe skel i en ellers lille og ensartet studiebolig. Taktisk kan den sættes op for at afskærme for sengen, så du danner en form for soveværelse separat, selvom det ikke helt er virkeligt. Du kan også bruge mere end én rumdeler, for at dække mere plads af.

Sovesofa

Når det kommer til begrænset plads, så er det aldrig dumt med møbler og genstande, der kan bruges til mere end én ting. Der er en sovesofa jo temmelig genial. Er du på meget begrænset plads, så kan sovesofaen fungere som din faktiske seng, der dog slås sammen når der f.eks. kommer gæster. Har du lidt mere plads, kan du med fordel have en rigtig seng, og så sovesofaen som en mulighed for overnattende gæster. Det vil de sikkert sætte pris på!

Falske planter

Slutteligt handler det også om at gøre lejligheden hyggelig at bo i. Foruden de personlige billeder, ejendele og lignende, der giver liv til boligen, så kan planter også gøre meget. Dog er det langt fra alle der kan passe planter, og slet ikke i studietiden, hvorfor falske planter er vejen frem. Efterhånden laves der ret fine falske planter, som giver god stemning, og kun lige skal skylles for støv en gang hvert halve år.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here