Tre ting du skal være opmærksom på, når du flytter i lejlighed

0
254

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvad end du står overfor at skulle flytte hjemmefra for første gang eller har solgt huset for at flytte i noget mindre, så er der nogle ting du skal være bevidst om, inden du flytter i lejlighed.

Generelt er det godt at være opmærksom og lave din egen research på boligforeningen og udlejer, inden du vælger at underskrive en lejekontrakt. Det indebærer dog en masse forskellige ting. Derfor har vi her samlet de tre absolut vigtigste ting du skal være opmærksom på, når du skal til at flytte i lejlighed.

Lejekontrakten

Inden du underskriver lejekontrakten, så skal du sørge for at læse den grundigt igennem. Heri ligger også, at du skal lave en udførlig fejliste, så du ikke kommer til at hæfte for allerede eksisterende fejl, når du engang flytter derfra igen.

I lejekontrakten skal du bide mærke i hvad der forventes af dig som lejer ved fraflytning, hvad der er tilladt og ikke tilladt, hvad der er inkluderet i huslejen og hvilken dato huslejen skal betales til.

En god ejendomsservice

Har ejendommen eller opgangen en god ejendomsservice? Er der nogen, der kommer og vasker fællesarealerne, reparere ting som toilet og afløb, tager sig af et evt. delt vaskeri osv.?

Har ejendommen ikke en ejendomsservice, kan du evt. selv foreslå udlejer eller boligforening, at der skal være en ejendomsservice. Læs mere her omkring det.

Støjniveau

Det er også vigtigt at være opmærksom på støjniveauet i lejligheden. Er der meget lydt i lejligheden og kan du høre naboerne tydeligt? Kommer der meget larm fra vaskekælderen eller er der en stor vej, som kan genere, hvis vinduerne ikke er lydisolerede?

Alt dette er vigtigt at være opmærksom på, inden du vælger at underskrive en lejekontrakt og flytte ind i en ny lejlighed.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here