Undervurdér ikke vigtigheden af motion

0
366

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Ønsker du at blive klogere på, hvorfor motion skal være en fast del af din hverdag? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du blive præsenteret for, hvorfor motion og bevægelse ikke nødvendigvis behøves være hårdt.

Du vil ligeledes blive præsenteret for eventuelle konsekvenser, hvis du ikke får den tiltrækkelige mængde motion i løbet af din tid på arbejdsmarkedet. Motion i arbejdstiden er et fænomen, der er blevet mere og mere populært i løbet af de seneste par år.

Motion behøves ikke være hårdt

Grunden til at mange ikke dyrker motioner hænger sammen med, at mange har en forkert opfattelse af motion. Når man hører ordet, motion, tænker mange som det første, at det er noget, som skal være medvirkende til at få pulsen op – og det er ikke helt korrekt. Motion kan være hårdt, men motion kan også bare være helt naturlige bevægelser som almindelig gang. Forskellen, rent kaloriemæssigt, på at løbe 5 km og gå 5 km er ikke særlig stor, selvom det føles som to vidt forskellige ting.

Motion i arbejdstiden kan være mange ting. Der kan være almindelig gang, det kan være strækøvelser eller noget helt tredje. Så længe man bare får bevæget sig, tæller det i det samlede regnskab.

Hvorfor er det vigtigt at bevæge sig?

I takt med teknologiens udvikling er der kommet langt flere stillesiddende arbejdspladser, hvor samtlige opgaver stort set kan klares fra den samme computer. Det betyder, at der er mange, som ikke får bevæget sig, når de er på arbejde. De samme usunde positurer på stolen kan blandt medføre pludselige muskelspændinger.

Muskelspændinger er dog kun en kortsigtet virkning, hvor en længerevarende stilstand og usund livsstil kan være katalysator for flere livsstilsygdomme. Hvis du ikke formår at få bevæget dig tiltrækkeligt, er der større chance for at udvikle hjerte-kar-sygdomme eller type-2 diabetes.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here