Undgå at løbe tør for strøm i sommeren

0
1924

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du har en smartphone, er der nok ikke den store tvivl om, at du bruger den til meget andet end lige at ringe og skrive beskeder med. Du bruger den sikkert også til lige at tjekke nyheder, Facebook, Instagram og hvis du er som de fleste af os andre, så bruger du den også til at høre musik og ikke mindst at tage billeder med.

Der er med andre ord ikke så meget at sige til, at batteriet på dem bliver brugt lidt hurtigere, end de gjorde en gang, da de bruges til mange forskellige ting, der kræver meget strømkapacitet.

Kom strømproblemet til livs

De fleste kender derfor også til at den lille popup besked på telefonen med beskeden om at strømniveauet et lavt, og mange af os kan nærmest få små ticks, når batteriikonet bliver rødt, da det er tegn på, at man snart løber tør for strøm.

Det kan være irriterende, når man går rundt hjemme, men er man ude hele dagen eller måske på ferie, kan det være noget mere irriterende og endda gå hen og blive problematisk, hvis man rent faktisk kommer til at få brug for at kunne ringe fra din telefon.

Heldigvis finde der naturligvis løsninger på dette problem, og det løsningen skal findes i de såkaldte powerbanks, hvor man kan lade sin telefon (eller tablet op). Hvor mange gange man kan oplade, afhænger fuldstædig af hvor hvilken powerbank du vælger og størrelsen af denne.

For år tilbage var kapaciteten af powerbanks ikke voldsom til gengæld var priserne i den høje ende. De seneste år har man set priser på powerbanks dykke et godt stykke nedad samtidig med at kapaciteten er blevet langt større, hvilket betyder, at selvom priserne er blevet lavere er kvaliteten blevet højere.

Du skal dog ikke købe de helt billige modeller, og det er en god ide at købe fra danske forhandlere, hvor kvaliteten som regel er højere end hvis du bestiller fra østen eller lignende.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here