Uovervejet udstyr til haven – nogle gange bør man tænke bredere

0
347
Sneglehegnet

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

For at kunne arbejde i og ordne sin have, er det nødvendigt med udstyr til den. Alle kender til riven og spaden, lugejernet og planteskeen – der er mange forskellige slags haveredskaber derude af både kendt og ukendt slags.

Det mindre kendte udstyr er dog mere interessant at tage et kig på, da der er større sandsynlighed for, at der iblandt det er noget, man kan bruge, men som man ikke kender til. Det kunne for eksempel være et sneglehegn, eller måske en omgang græsarmering.

Sneglehegnet – en mulighed for at beskytte din have

Enhver haveejer kender til problemer med dræbersnegle. Det lille uhyre kommer ind over alt og ødelægger både blomster og grøntsager. Det er frygteligt irriterende og ærgerligt at se sit arbejde gå til spilde på grund af dræbersneglens hærgen.

Her kan et sneglehegn være mere end behjælpeligt. Det smarte hegn kan installeres om ens bede og er designet således, at sneglene ikke kan kravle over det. Installation af et sneglehegn betyder derfor, at mængden af dræbersnegle i ens bede bliver mindsket markant.

Har du en stor have og får ofte gæster? Græsarmering er måske vejen frem

Hvis man ikke har uanede mængder af parkeringspladser på sin grund, kan gæsterne somme tider blive nødt til at parkere på plænen. Det kan nemt ødelægge plænen og er drønirriterende.

Græsarmering giver dog mulighed for, at plænen kan holdes køn, samtidig med at der problemfrit kan parkeres på den. Det betyder også, at du får et godt sted at stille din grill, eller til andre festligheder der kræver et fast underlag. Samtidig får du også lov at beholde græsplænelooket.

Om det er sneglehegn, græsarmering eller noget helt andet, du har brug for, kan kun du svare på. Kig dig omkring og overvej det specielle haveudstyr – det betaler sig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here